به گزارش اگزیم نیوز به گفته مهدی سعادتی در اجرای این تفاهم نامه صادرات ۵۲۰ قلم کالای تجاری با تسهیل شرایط آزاد و غیر تعرفه ای اجرایی شد.
وی از تمهید شرایط تجاری بر ای صادرات تعاملی با ۵کشور روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، بلاروس و ارمنستان خبر داد و افزود: افزایش توان صادراتی کشورمان با الگوی ترجیحی برای رسیدن به صادرات غیر تعرفه ای و آزاد از راهبردی های عملیاتی این اتحادیه اقتصادی است.
رئیس مجمع نمایندگان مازندران ادامه داد: با فعال سازی توان صادراتی بندر امیرآباد تحول اساسی در عملیات صادرات کالاهای تجاری اوراسیا پدید خواهد آمد.
سعادتی حجم صادرات هدفگذاری شده برای این اتحادیه را افزون بر ۹۰۰ میلیارد دلار در سال اعلام و خاطرنشان کرد: با گشایش بسترهای جدید همکاری، میزان اقلام صادراتی در این اتحادیه تا ۹۰۰ قلم کالا افزایش می یابد.
عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس با تاکید بر ضرورت توجه به افزایش توان صادراتی کشور به عنوان راهکار عملیاتی در دوران تحریم گفت: پیمانسپاری صادراتی در شرایط کنونی عامل مهم و اثربخش در برون رفت از مشکلات اقتصادی است.
وی لزوم فعال شدن دیپلماسی اقتصادی در سفارتخانه های خارجی را یادآور شد و افزود: سفارتخانه های کشورمان می توانند از طریق رایزنی با تجار و عاملان اقتصادی دیگر کشورها کانال جدیدی را برای گشایش اوضاع اقتصادی فعال کنند.
سعادتی از رویکرد مسئولانه در قبال تجار و بازرگانان به عنوان جهاد اقتصادی در شرایط تحریم یاد و خاطرنشان کرد: ساماندهی مشکلات عرصه تجارت و بازرگانی خارجی منشا تحول بنیادین در اقتصاد ملی خواهد بود.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مزیت های منحصر به فرد توسعه اقتصادی در مازندران بر لزوم برنامه ریزی عملیاتی برای بهره مندی از فرصت های موجود در روند توسعه این استان تاکید کرد.
سعادتی اهمیت راه اندازی تالار گفتگوی بخش خصوصی در مازندران را یادآور شد و افزود: تجار و بازرگانان می توانند در این تالار پیرامون مسائل و مشکلات حوزه صادرات و واردات با مسئولان گفتوگو و هم اندیشی کنند.
نظر شما